ONLINE MARKETING

De zoektocht naar een dienst of product begint tegenwoordig online. Niks makkelijkers om vanaf de bank of vanachter je bureau door het wereldwijde web te scrollen en jezelf te voorzien van alle informatie die je maar wilt. Ook jouw klanten bevinden zich online. En daarom is het van groot belang om jezelf zichtbaar en vindbaar te maken in deze wondere wereld. De vraag is alleen hoe je jouw (potentiële) klanten bereikt en hoe je jezelf zichtbaar en vindbaar maakt.
Allround Projects helpt je daar graag bij!

 

A

ONLINE VINDBAARHEID (SEO)

Je vindbaarheid begint al op het moment dat de eerste term in Google wordt gezocht. Je (potentiële) klant toont interesse in jouw product of dienst. Daar wil je natuurlijk gelijk bij zijn. Dat betekent dat je hoog in de zoekresultaten van Google moet staan om ervoor te zorgen dat je direct zichtbaar bent. Dat kan via de zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hoog scoren in de gratis resultaten van Google levert immers conversie op. Investeren in je zichtbaarheid via het organische deel van Google doe je voor het lange termijn.

 

Welke zoekwoorden leveren nou de beste conversie op? Ik krijg wel veel volume op een zoekwoord, maar de conversie blijft achter. Hoe verbeter ik dat? Allemaal vragen waar wij je graag bij helpen.
Lees meer...

ONLINE ADVERTEREN (SEA)

Je zichtbaarheid en vindbaarheid kan je ook op het korte termijn beïnvloeden. Dit kan door te adverteren in Google of andere zoekmachines. Google biedt een breed scala aan mogelijkheden in o.a. het zoeknetwerk, display netwerk en Google shopping. Hoe je een campagne inzet, hangt af van jouw doelstelling en de aankoopfase van jouw klant. Hierdoor zijn er een tal van mogelijkheden om jouw conversie te kunnen verhogen.

 

Zoekmachine adverteren is investeren in je bedrijf op het korte termijn. En een manier om je klant snel te bereiken in welke aankoopfase hij/zij ook zit. Doordat je direct inzicht hebt in de resultaten, kan je snel campagnes optimaliseren en bijsturen daar waar nodig. De kunst is vooral om de campagne zo te optimaliseren dat je met minimale kosten een maximaal resultaat behaald.
Lees meer...

A

A

A

A

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media is vooral bekend voor het delen van privé foto’s en verhalen. Je geeft een kijkje in je eigen leven en onderhoud op deze manier je contacten. Social media is op die manier ook heel geschikt voor bedrijven. Je geeft een kijkje in de keuken van jouw bedrijf en deelt de meerwaarde jouw product of dienst. Waarom kiest een klant specifiek voor jou? Met Social media marketing kan je juist het verschil maken!

 

Via social media kan je je huidige klanten nog meer betrokken houden. Je bouwt een relatie met ze op. Op deze manier kom je via je bestaande klanten ook in contact met nieuwe klanten. Met name voor herhalingsaankopen is social media zeer geschikt. Het belangrijkste is om de juiste boodschap neer te zetten die vooral relevant is voor jouw doelgroep.

 

Via de verschillende kanalen van social media is het ook mogelijk om te adverteren. Hiermee vergroot je jou zichtbaarheid en trek je meer mensen naar je eigen pagina of website. Ook voor social media marketing geldt dat adverteren resultaten voor het korte termijn oplevert. Investeren in het organische deel, levert je zeker resultaten op voor het langer termijn.
Lees meer...

ADRES
Allround Projects
Israël de Haanlaan 10
1262 AG Blaricum

CONTACT
T: 06 1172 0871
M: info@allroundprojects.nl
ma - woe - vrij   9.00-17.00 uur

ALGEMEEN
Bank: NL57 SNSB 0783 2631 71
KvK: 74430254
BTW: NL002119424B16