MEETBAARHEID WEBSITE

Inzicht groeit! De kracht van online marketing is dat al je activiteiten meetbaar zijn. Dit kunnen wij voor je regelen door het inzetten van o.a. Google Analytics en/of Google Tag Manager. Hiermee krijg je de resultaten van jouw activiteiten inzichtelijk, kan je makkelijk je ROI berekenen, kan je het gedrag van je bezoeker analyseren en weet je precies waar je je marketingactiviteiten moet bijsturen. Vooral het laatste bespaart je een hoop onnodige kosten.

 

Juist door het optimaliseren van je online marketing activiteiten kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijke omzet groeit en je de online investeringen dubbel en dwars terug verdiend!
Laat je verrassen door nieuwe inzichten en zorg dat jouw website meetbaar wordt!

 

Allround Projects is officieel gecertificeerd voor Google Analytics en Google Tag Manager. Je kan erop vertrouwen dat de beschikbare kennis op het hoogste niveau is, waardoor jouw metingen betrouwbaar zijn! 

 

Bij Allround Projects zijn we bekend met de AVG regels en zorgen wij er ook voor dat alle marketing activiteiten die worden uitgevoerd hieraan voldoen. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk, maar wij kunnen je een heel eind op weg helpen door de juiste instellingen te handhaven. Zo kan jij zorgeloos online aan de slag. 

A

Ben je benieuwd of jouw website meetbaar gemaakt kan worden? Laat dan je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op !

AAAAAAA

  ADRES
  Allround Projects
  Israël de Haanlaan 10
  1262 AG Blaricum

  CONTACT
  T: 06 1172 0871
  M: info@allroundprojects.nl
  ma - woe - vrij   9.00-17.00 uur

  ALGEMEEN
  Bank: NL57 SNSB 0783 2631 71
  KvK: 74430254
  BTW: NL002119424B16