A

A

OVER ALLROUND PROJECTS

Allround Projects is er voor diegene die graag een stap verder willen komen. Voor hen die graag ondersteuning willen bij hun marketing en communicatie. AP is er voor de klant en helpt om de juiste boodschap op de juiste manier te communiceren. Online, want dat is de wereld waar we tegenwoordig in leven! Maar ook kijken we naar de ultieme mix in combinatie met offline marketing. Want die goede oude tijd mogen we zeker niet vergeten. Wij streven ernaar om jouw klanten op de juiste manier te bereiken en jouw conversie, en dus ook je omzet, te verhogen. Allround Projects staat voor een hoge service en streeft altijd naar de beste kwaliteit voor de klant.

 

Ondanks dat Allround Projects bestaat uit één professional, heb ik het toch vaak over we in mijn teksten. Een bewuste keuze! Ik doe het namelijk niet helemaal alleen. Samen met een breed netwerk kan ik je nog meer diensten en kennis aanbieden! Met een samenwerking kies je dus niet alleen voor mij, maar voor nog veel meer andere mogelijkheden!

OVER CAROLINE

Tsja... en dan moet je wat over jezelf vertellen. Vroeger had ik maar 1 wens: binnenhuisarchitect worden! De creativiteit is er, maar de kunstacademies waren mij wat te zweverig. Ik sta liever met beide benen op de grond. Zodoende voor het communicatie vak gekozen en daar mijn weg in de marketing gevonden. Wil je meer over mijn achtergrond weten, bekijk dan mijn LinkedIn eens!

Thuis geniet ik het liefst samen met mijn man en dochtertje van iedereen om ons heen. Of het nou thuis, in een gezellige stad of lekker op hei is, genieten doen we zeker! Het liefst met een lekker hapje en drankje erbij. Een zoete inval? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Op mijn site spreek ik je bewust met je of jou aan. Niet om je te willen tutoyeren! Ik ben van mening dat we een samenwerking aangaan. Een samenwerking betekent voor mij dat we met elkaar op 1 lijn zitten. Tuurlijk gaat het om een zakelijke relatie, maar de relatie moet wel gelijkwaardig zijn! Ik vind het belangrijk dat we ons samen prettig voelen in de samenwerking en op deze manier weet je vooraf al wat je kan verwachten. Een open samenwerking met als doel een geweldig resultaat voor jouw bedrijf!

A

A

ADRES
Allround Projects
Israël de Haanlaan 10
1262 AG Blaricum

CONTACT
T: 06 1172 0871
M: info@allroundprojects.nl
ma - woe - vrij   9.00-17.00 uur

ALGEMEEN
Bank: NL57 SNSB 0783 2631 71
KvK: 74430254
BTW: NL002119424B16