PROJECT MANAGEMENT

Iedereen heeft weleens te maken met een periode dat je wat extra handen kunt gebruiken. Een bestaand project wat groeit of welke al maanden op de plank ligt maar waar je maar niet aan toe komt. Je onderneming groeit of de behoefte aan extra ondersteuning in een periode van drukte, ziekte of verlof.
A

Allround Projects neemt graag wat zaken voor je uit handen waardoor je tijd en energie kunt besparen. Op deze manier kan jij je richten op de dingen die je leuk vindt om te doen. Door taken uit te besteden creëer je meer efficiëntie en houdt je meer tijd over voor nieuwe inspiratie en verse ideeën.
Of het nou gaat om creatieve / strategische / administratieve projecten of bedrijfsondersteuning, bij Allround Projects ben je aan het juiste adres! Wij houden van de kick die je krijgt om uitdagende projecten op tijd, binnen het budget en met de gewenste kwaliteit af te leveren.

A

A
A

A
A
A
Overzicht houden is één van de natuurlijke gave van Allround Projects. Net als het stellen van de juiste prioriteiten voor het werk dat gedaan moet worden. Planningen maken, budget bepalen, processen bewaken en nog veel meer, wij nemen het voor je uit handen. Korte deadlines geven ons energie. En door te blijven communiceren met de betrokken partijen en het managen van de verwachtingen creëren we met elkaar het gewenste resultaat!

A
Met een open communicatie en flexibele inzet weet je precies wat je aan ons hebt en wat je kan verwachten. Jij krijgt de kans krijgt om te blijven doen waar je goed in ben doordat wij werk voor je uit handen nemen.
Wil jij ontspannen ondernemen of je verder ontwikkelen? Neem dan snel contact op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!

ADRES
Allround Projects
Israël de Haanlaan 10
1262 AG Blaricum

CONTACT
T: 06 1172 0871
M: info@allroundprojects.nl
ma - woe - vrij   9.00-17.00 uur

ALGEMEEN
Bank: NL57 SNSB 0783 2631 71
KvK: 74430254
BTW: NL002119424B16